söndag 7 mars 2010

Halla Halla, tiden gar snabbt och det ar mkt som ska hinnas med sa det ar latt att vi glomer bort varan blogg, med det ar ju faktist fy skam pa oss! Fran den 9 feb har vi hunnit med en massa jobb och hyss. Det har ju faktist nastan gatt en hel manad.


Inom jobb varlden kan jag inte riktigt pasta att det har hant sa mkt. Eller jag har hunnit servera pa ett brollop och vi bada har dejtat personer som jobbar eller har nagot att gora med vara jobb att gora. Jo vi har ocksa hunnit saga upp oss eftersom vi snart lamnar Melbourne. Sa nu jobbar vi bada varan sista vecka pa vara jobb.


Inom hyss sa har vi darimot hunnit med en del. Det har ju faktist varit Julls fodelsedag och nagra andra foraldrarforbjudna helger har passerat. Och varan underbara gata ar fylld med harliga lounge och party stallen sa det ar svart att sitta hemma en fredag nar man ar ledig. nagra stallen vi har utforskat ar. http://www.whitecharlie.com.au/. http://www.electricladyland.com.au/cms/. http://www.lalaland.com.au/. http://www.thevineyard.com.au/. plus nagra andra stallen som jag inte hittar webb sida pa.


Vi har ocksa hunnit med att ga pa bio och da sag vi DearJohn som var en en riktig tjejsnyft film som paminde jatte mkt om the notebook. som om ni gillar notebook se denna film. Ikvall kankse det ocksa blir bio med Julls och Mallanballan och da blir det troligen OnTheBlindeSide eller AliceInWonderland.


Ta hand om er!!

Puss och Kram Olga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade