fredag 6 november 2009














Tjingtjing,

Nu var det ett litet tagsen vi skrev har, men vi har inte riktigt hunnit. Men sens vi skrev sist har vi hunnit med en massa saker, vi har varit pa utflykt med Dimitrios, vi har hunnit med tre vandor pa sidebar och en i kingskross och jag har varit pa bil utflykt med julias chef.

Utflykten med Dimitrios var iallafall jatte myssig. Den borjade kl. 12 med att vi tog hans bil Debra for att aka till Sydneys Zoo. Det var regnigt och vi var bakis men sjukt peppade infor att se lite sota djur. Nar vi val var frame tyckte vi att intradet var lite for dyrt. Sa vi tog bilen till de northern beaches istallet. Det blev mycket bil akande men anda en mysig dag. Pa vagen hem halsade vi ocksa pa hans stort skona mamma.

Veckan har ocksa varit fyllt med fyra utgangar pa rad, som vi egentligen inte hade raknat med. Vi har ocksa lart kanna massa nytt folk.

Take care!
xx

4 kommentarer:

  1. Hej! Kollar in här hos er:) känner inte er men Dimi känner jag! hälsa honom massor o ha en underbar tid i AU! Ta vara på den för before u know it, its over:( så kör hårt!:) kram venessa

    SvaraRadera
  2. Hej Julle :-)
    Så skönt att underhålla mig med att titta på era bilder och läsa hur ni har det dar! Jag har legait i sangen sen fredags, svinflu! Feber och svinont i halsen och lungorna. Vad skont att ni slipper det har elandet. Saara hadde det forra veckan och jag tog hand om henne. Nu sen vi om det som Emi hadde var det eller ej.
    Ha det fortsatt kyl och njut av varme och allt Australien har ett erbjuda! Har ni planer att resa senare? Jatte bra att ni kan bo hos Dim, halsa honom so gott! Jag pratade med honom en gang i telefonen.
    Pus och kram fran Manne

    SvaraRadera
  3. heey hooo. hur går det för er? uppdatera. igår var vi på plattan och dansade skiten ur oss. vi hade velat haft er på vår sida, men antar att surfarna lockade mer igårnatt ute någon stans i aussie. ta hand om er och må så gott. <3 älskar & saknar er en massaa

    SvaraRadera
  4. varför fick julia åka i en annan bil?! är hon sjuk? pusss

    SvaraRadera

Bloggintresserade